PRZYSTAWKI
-
Szef kuchni poleca
Kanapka z pstrągiem wędzonym, masło z żółtkiem i miodem, mus chrzanowy.
-
Placki ziemniaczane z łososiem wędzonym i kawiorem
-
Placki ziemniaczane z śmietaną i cukrem
-
Tatar wołowy
Tatar wołowy z żółtkiem, siekaną cebulką, piklami, kaparami, grzybkami marynowanymi, pieczywem i masłem
ZUPY
-
Szef kuchni poleca
Barszcz czerwony z puree ziemniaczanym, sos z pieczonych pomidorów, skwarki.
-
Rosół z kaczki z domowym makaronem
DANIA GŁÓWNE
-
Szef kuchni poleca
Bitki wołowe w sosie grzybowym z borowików i pieczarek, talarki ziemniaczane z pesto ze szpinaku, sera śmietany, konfitura z jarzębiny.
-
Kotlet schabowy z puree ziemniaczanym kapustą zasmażaną na smalcu z octem, koprem i kminkiem
-
Gulasz węgierski z plackami ziemniaczanymi 39,- i kwaśną śmietaną
DESER
-
Szef kuchni poleca
Biszkopt nasączany tokajem, cointreau i esencją herbacianą z marcepanem z orzechów włoskich, bitą śmietaną, czekoladą i lodami śmietankowymi
-
Czekoladowe ciastko z płynnym środkiem, polane sosem malinowym z owocami
Napoje
-
Cola
-
Fanta
-
Sprite
-
Sok Cappy
-
Sok wyciskany 0,3l
-
Woda 0,3l
-
Woda 1l
-
Lemoniada 0,3l
-
Lemoniada 1l
-
Burn 0,25l
-
Cudo Kombucha 0,5l